Blog

Για πρώτη φορά και για 2 μόνο βραδιές, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα είναι ο Chef του Dinner in the Sky και θα ετοιμάσει μπροστά σας ένα μενού 5 πιάτων που θα σας … απογειώσει!

Ο δημοφιλής Chef έχει ετοιμάσει ένα menu αποκλειστικά βασισμένο σε ελληνικά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς: 

The Hub Events

Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2015

Στο κτήριο με το όνομα Ηub κρύβεται ένας μεγάλος βιομηχανικός χώρος, που χάρη στην ευέλικτη υποδομή του μπορεί να φιλοξενήσει επαγγελματικά συνέδρια, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, εναλλακτικές δραστηριότητες και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Κτήμα γάμου The Residence

Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2015

Στην περιοχή του δάσους της Πάρνηθας, απέναντι από τα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοΐου και πολύ κοντά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, εκτείνονται, σε μία καταπράσινη έκταση 20 στρεμμάτων, οι κήποι του κτήματος The Residence. Η αδιάλειπτη φροντίδα των κήπων του κτήματος, για περισσότερα από 35 χρόνια, έχει συντελέσει στην ανάδειξη 100 και πλέον ενδημικών ειδών λουλουδιών, φυτών και δέντρων, τα οποία αγκαλιάζουν μία αρχοντική country style έπαυλη, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Τα κυριακάτικα πρωινά, αλλά και τα δροσερά καλοκαιρινά απογεύματα στον κήπο, συνιστούν ένα υπέροχο σκηνικό για παιδικό πάρτι σε στυλ picnic στον κήπο ή στη βεράντα σας. 

Όποια και αν είναι η αφορμή γιορτής, τα γενέθλια του παιδιού σας, η ονομαστική του γιορτή ή οποιαδήποτε άλλη συνάθροιση με τους μικρούς και μεγάλους σας φίλους, το Δειπνοσοφιστήριον Catering ετοιμάζει επιλεγμένες λιχουδιές που θα απολαύσουν στο έπακρο οι καλεσμένοι σας!

Κάθε σύγχρονο ζευγάρι που αποφασίζει να ενώσει τις ζωές του, σχεδιάζει το γάμο του βρισκόμενο στο σταυροδρόμι μίας πληθώρας πληροφοριών που αφορούν  την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωσή του.

Το catering γάμου αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές παραμέτρους της προετοιμασίας του γάμου, καθώς η γαστριμαργική ικανοποίηση των προσκεκλημένων αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιτυχία της δεξίωσης.

Με τη μακροχρόνια εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στο χώρο της εστίασης,  παραθέτουμε χρήσιμες πληροφορίες για κάθε ζευγάρι μελλονύμφων που αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για το catering του γάμου τους: 

Η βάπτιση του παιδιού σας, μία από τις πιο τρυφερές στιγμές-ορόσημο της οικογενειακής σας ζωής, αναδεικνύει τη λάμψη και τη γλυκύτητα των αγαπημένων σας νεοφώτιστων, μέσα σε μία χαρμόσυνη ατμόσφαιρα γιορτής για εσάς και τους προσκεκλημένους σας! 

Με θέα την Ακρόπολη, την πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή των Ελλήνων, το multi event city loft ΕΒΔΟΜΟΣ δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει κάθε σύγχρονη κοινωνική, επαγγελματική και πολιτιστική εκδήλωση.

Το Δειπνοσοφιστήριον έχει επιληφθεί του menu στο Dinner in the Sky, με τον executive chef Jean Louis Capsalas και τον chef patissier Διονύση Αλέρτα στην επιμέλεια των 5 πιάτων (στην τιμή του menu συμπεριλαμβάνεται και το κρασί):

Σελίδα 1 από 2