ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ο executive chef του Δειπνοσοφιστήριον, Jean Louis Capsalas, ετοιμάζει γεμιστό στήθος γαλοπούλας ρολό με καραμελιζέ κρεμμύδι και σάλτσα ginger πορτοκάλι στο allyou.gr.

Δείτε τη συνταγή εδώ!

Και η Μυρσίνη Λαμπράκη έζησε ένα ξεχωριστό απόγευμα στο Dinner in the Sky και έγραψε για την εμπειρία της στο mirsini.gr. Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Στο lifo.gr για το Dinner in the Sky!

Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2015

Ευχαριστούμε το lifo.gr για το αφιέρωμα στο Δειπνοσοφιστήριον και στο Dinner in the Sky, που μπορείτε να δείτε εδώ!

Οι ξεχωριστές υπηρεσίες του Δειπνοσοφιστήριον στο catering βάπτισης σε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στο infokids.gr, που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Θερμές ευχαριστίες στο eventful.gr για τη δημοσίευση σχετικά με τη συμμετοχή του Δειπνοσοφιστήριον στο Dinner in the Sky, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ευχαριστούμε το protothema.gr για την όμορφη παρουσίαση του Δειπνοσοφιστήριον, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Ευχαριστούμε το citylife24.gr για την όμορφη παρουσίαση της συμμετοχής του Δειπνοσοφιστήριον στο φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - Άνοιξη 2015", που μπορείτε να δείτε εδώ!

 

 

Εν όψη της συμμετοχής του Δειπνοσοφιστήριον στο φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις", 8-10 Μαΐου στην Τεχνόπολη, το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ Umami και η δημοσιογράφος Ντίνα Γκρουμούτη ετοίμασαν μία εξαιρετική παρουσίαση της εταιρείας που μπορείτε να δείτε εδώ!

Σελίδα 2 από 5