ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Αφιέρωμα στο ζαχαροπλαστείο Criollo και τις ιδέες για γλυκό για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, στο eventful.gr!

Ο Διονύσης Αλέρτας, Chef Patissier του Δειπνοσοφιστήριον Catering, ετοίμασε Μιλφέιγ σοκολάτας με βερμισέλ κάστανου και κονφιτούρα αχλαδιού για το τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού ΓΛΥΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Το περιοδικό PEOPLE ετοίμασε ένα υπέροχο αφιέρωμα στον Διονύση Αλέρτα, Chef Patissier του Δειπνοσοφιστήριον Catering, φιλοξενώντας την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του!

 

 

 

Με τίτλο "Η νέα γενιά των εν Ελλάδι σεφ", η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε συνέντευξη από τρεις επιφανείς σεφ, μεταξύ των οποίων και ο Διονύσης Αλέρτας, Chef Patissier του Δειπνοσοφιστήριον Catering.

Η παρουσίαση δημοσιεύθηκε στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική έκδοση και μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.

 

Το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ αναφέρθηκε στο νέο ζαχαροπλαστείο Criollo στην Κηφισιά στην ενότητα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ και μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ!

Το eventful.gr, ο δικτυακός τόπος της δημοφιλούς εκπομπής Eventful στο ΣΚΑΙ, παρουσίασε το ζαχαροπλαστείο Criollo της Κηφισιάς!

Δείτε την παρουσίαση εδώ!

Το Αθηνόραμα Umami επισκέφθηκε το ζαχαροπλαστείο Criollo στην Κηφισιά & μίλησε με τον Διονύση Αλέρτα για τα μοναδικά γλυκά του Criollo & τα μελλοντικά του σχέδια.

Για να δείτε το αφιέρωμα πατήστε εδώ!

O Διονύσης Αλέρτας έδωσε συνέντευξη στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Food Service για το νέο ζαχαροπλαστείο Criollo στην Κηφισιά, σε συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον Catering!

Δείτε ηλεκτρονικά τη συνέντευξη πατώντας εδώ!

Σελίδα 4 από 5