ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Συνέντευξη του Διονύση Αλέρτα στη δημιοσιογράφο κα Νίκη Μηταρέα, για το περιοδικό "Κάθε μέρα με την Αργυρώ" της κας Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!

To Athens Magazine επισκέφθηκε το ζαχαροπλαστείο Criollo και συνομίλησε με τον Διονύση Αλέρτα για τις δημιουργίες του και για τη φιλοσοφία του στην υψηλή ζαχαροπλαστική.

Δείτε το αφιέρωμα και τις φωτογραφίες εδώ!

Το ζαχαροπλαστείο Criollo και ο Διονύσης Αλέρτας στα ΓΛΥΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ για το τεύχος Απριλίου, σε μία υπέροχη συνέντευξη στον Γιώργο Παπαχατζή!

Στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ το Σάββατο 14 Μαρτίου, οι τηλεθεατές απόλαυσαν ένα υπέροχο αφιέρωμα στο opening party για τα εγκαίνια του ζαχαροπλαστείου Criollo.

Δείτε εδώ το video.

Ευχαριστούμε το followme.gr που παραβρέθηκε στο opening party εγκαινίων του ζαχαροπλαστείου Criollo και επιμελήθηκε το όμορφο αφιέρωμα που θα βρείτε εδώ!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Διονύση Αλέρτα στην Ελένη Μανίκα για το περιοδικό  Z+G (Ζαχαροπλαστείο-Gelateria), σχετικά με τα πρόσφατα επαγγελματικά του βήματα!

 

Μία εύκολη αλλά κυρίως πεντανόστιμη συνταγή για mi-cuit au chocolat προτείνει για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ο Διονύσης Αλέρτας, μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του athinorama.gr!

Happy Valentine΄s Day!

 

Το περιοδικό ΓΛΥΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ αναφέρθηκε στη συνεργασία του Διονύση Αλέρτα με το Δειπνοσοφιστήριον Catering για το νέο ζαχαροπλαστείο Criollo στην Κηφισιά!

Σελίδα 3 από 5