ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

To Εθνικό ποτό της Ιαπωνίας sake παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα στην Ιαπωνική πρεσβεία. Ο Ίαπωνας πρέσβης κος Masuo Nishibayashi και η σπεσιαλίστας του sake κα Suzanne-Rost Aoki με μεγάλη χαρά και επισημότητα παρουσίασαν και συζήτησαν με τους επίτιμους προσκαλεσμένους του την ιστορία του Sake, την ποιότητα και τα κύρια χαρακτηριστικά του. 

1ο Σαλόνι Ζαχαροπλαστικής - Criolllo

Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016

To 1o Σαλόνι Ζαχαροπλαστικής πραγματοποιήιθηκε στο Εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι 11-13/3/2016.

Φυσικά το ζαχαροπλαστείο Criollo δεν μπορούσε να λείψει.

Ο Διονύσης Αλέρτας παροσουσίασε σε ένα μοναδικό περίπτερο τα υπέροχα γλυκά του. Επίσης υπάρχαν πολλά σεμινάρια και workshops πάνω στις τεχνικές των γλυκών του.

 

 

Vichy 58 χρόνια το ταξίδι συνεχίζεται:

Μια μοναδική, ξεχωριστή και κομψή παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Γαία στο Μουσείο Γουλανδρή. Μια εταιρία μεγάλου βεληνεκούς επέλεξε ένα τόσο κομψό χώρο για να παρουσιάσει σε στελέχη της τη νέα στρατηγική της μάρκας για το 2016. Η εταιρεία Anthings επιμελήθηκε και διοργάνωσε εκπληκτικά, με κάθε λεπτομέρεια το event. To welcome cocktail δόθηκε στη Αίθουσα των Πετρωμάτων ενώ το cocktail menu ολοκλήρωσε την επιτυχία της εκδήλωσης στην αίθουσα Γαία.

Το Δειπνοσοφιστήριον catering  επιμελήθηκε με κάθε λεπτομέρεια πρωτότυπες & ευφάνταστες γεύσεις.

To Δειπνοσοφιστήριον catering και ο Όμιλος Vibes Group ξεκινούν μια νέα συνεργασία, σε χώρους καλοκαιρινούς, υπέροχους, μαγευτικούς.

Νέος Χώρος-Αποκλειστική Συνεργασία

Πέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2016

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθήνας ανάμεσα στο Καλλιμάρμαρο και στους στήλους του Ολυμπίου Διός, υπάρχει ένας ιδιαίτερος, πανέμορφος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση (κοινωνική & εταιρική).

Το αυτοκόλλητο "ΜΠΟΡΟΥΜΕ"  πιστοποιεί την έμπρακτη στήριξη της προσπάθειάς της οργάνωσης προς εμάς και τη συμβολή μας στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα, και προβλέπεται να ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Αποσκοπεί επίσης στην ενημέρωση των πελατών για τη δράση μας αυτή και τη διευκόλυνση της επικοινωνίας της πολύ σημαντικής προσφοράς. 

Προσπαθούμε και εμείς από την πλευρά μας καθημερινά να φροντίζουμε και να συμβάλουμε στην καταπολέμιση του υποσιτισμού στην Ελλάδα.

 

To Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας γιόρτασε τον ερχομό του 2016 με την κοπή της πίτας του στην αίθουσα Γαία.

Η πρόεδρος του Μουσείου Κυρία Νίκη Γουλανδρή & η αντιπρόεδρος Κυρία Φαλή Βογιατζάκη μαζί με τους ιδιοκτήτες του Δειπνοσοφιστήριον catering Κύριον Δημήτρη Χριστοφιλέα, Κύριον Τάκη Χριστοφιλέα και Κύριον Διομήδη Καψάλη, παρευρέθηκαν όλοι μαζί και αντάλλαξαν ευχές για μια όμορφη, δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες χρονιά.

E-shop Criollo

Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016

To e-shop του ζαχαροπλαστείου Criollo ξεκίνησε!!!

Ένας υπέροχος γλυκό κόσμος σας θα έρθει στο σπίτι σας ή στην εργασίας ή όπου αλλού εσείς θέλετε με ένα κλικ.

Σελίδα 2 από 12