ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, περισσότεροι από 1.000 chefs θα επιμεληθούν τα ισάριθμα menu δείπνων που θα σερβιριστούν σε εστιατόρια & πρεσβείες 150 χωρών στις 5 ηπείρους, συμμετέχοντας στην κίνηση «Goût de France / Good France».

Το ‎Δειπνοσοφιστήριον Catering‬ επιμελήθηκε το menu για 180 παρευρισκόμενους στο  15ο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ACRO στο Γκάζι

Στο επίκεντρο του Συνεδρίου, που αποτελεί πλέον θεσμό στην αεροπορική αγορά της Αθήνας, βρέθηκαν η Διασυνδεσιμότητα και η αναδρομή της αγοράς για το 2014, ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις αεροπορικών εταιρειών!

 

Με ένα μοναδικό opening party, το Δειπνοσοφιστήριον Catering & o chef patissier Διονύσης Αλέρτας γιόρτασαν τα εγκαίνια του νέου τους ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά, πλαισιωμένοι από φίλους, πελάτες και συνεργάτες.

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 8μμ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του ζαχαροπλαστείου Criollo!

Σας περιμένουμε Ελαιών 34 στην Κηφισιά για να γιορτάσουμε μαζί τα εγκαίνια του Criollo με ένα μοναδικό opening party!

 

Το Κέντρο Γαία του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας διαμορφώθηκε μοναδικά για να φιλοξενήσει μία πανέμορφη γαμήλια δεξίωση, στην οποία το Δειπνοσοφιστήριον Catering επιμελήθηκε και το καθιστό buffett!

Στην 33η Γιορτή Ποδοσφαιριστή, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 στο Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) βράβευσε τους πρωταγωνιστές των αγωνιστικών χώρων για την προηγούμενη σεζόν 2013-2014.

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τις πρώτες γλυκές μας δημιουργίες με την περίφημη σοκολάτα Criollo!

Cremeux chocolat domori criollo puertofino 75%, mousse chocolat domori criollo puertomar 75%, noisette piemonte caramelize… 

Η ποικιλία Criollo είναι η πιο φίνα ποικιλία κακάο, σπάνια όσο και οι μοναδικές γεύσεις που δημιουργεί ο Chef Patissier Διονύσης Αλέρτας!

Ο Διονύσης Αλέρτας & το Δειπνοσοφιστήριον Catering σας καλωσορίζουν στο Criollo!
Η καρδιά της authentic pâtisserie χτυπά Ελαιών 34 στην Κηφισιά, εκεί που το γλυκό αναδεικνύεται σε υπέρτατη γευστική εμπειρία! 

Σας περιμένουμε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στους πιο gourmet pâtisserie προορισμούς, με εμπνευσμένες, αυθεντικές, ευφάνταστες γλυκές απολαύσεις!

 

Σελίδα 8 από 12