ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ο τομέας του συνεδριακού catering αποτελεί έναν από τους πιο απαιτητικούς τομείς στο χώρο της τροφοδοσίας εκδηλώσεων και το Δειπνοσοφιστήριον Catering, με μακροχρόνια εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στη διοργάνωση συνεδρίων, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε επιστημονικές συναντήσεις, ημερίδες, εκθέσεις, παρουσιάσεις, εμπορικές εκθέσεις, σεμινάρια και λοιπές εκδηλώσεις.

Δείτε το άρθρο σχετικά με την εξασφάλιση υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών catering σε συνέδρια στο synedrio.gr πατώντας εδώ!

Το Museum Cafe-Restaurant, ο αγαπημένος σας all day προορισμός στα βόρεια προάστια, καλωσορίζει την άνοιξη με νέο ωράριο: 
Καθημερινά, Δευτέρα έως και Κυριακή, σας περιμένουμε από τις 10 το πρωί έως τις 12 το βράδυ στον καταπράσινο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, για καφέ, brunch, φαγητό ή ποτό, με γεύσεις που υπογράφουν μοναδικά ο καταξιωμένος chef Jean Louis Capsalas και ο διακεκριμένος chef patissier Διονύσης Αλέρτας!

Στο Discover Pierce Day 2015

Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2015

Την Κυριακή 29 Μαρτίου, το PIERCE υποδέχτηκε 1000 γονείς & υποψήφιους μαθητές στα πλαίσια του Discover Pierce Day 2015, για ενημέρωση στις υπηρεσίες φοίτησης και ξενάγηση στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις του campus.
Το Δειπνοσοφιστήριον Catering, που από το 2012 έχει επιληφθεί του προγράμματος σίτισης στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (PIERCE και DEREE), ετοίμασε cocktail συμπληρώνοντας το καλωσόρισμα των επισκεπτών στον διακεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό.

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering επιμελήθηκε το coffee break και το light lunch για τους 200 ιατρούς που συμμετείχαν στο 2ο Επίσημο Δορυφορικό Συμπόσιο του Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης 2015, με τίτλο ¨Εξελίξεις στην Ανθεκτική Υπέρταση και Συνοδές Νόσους¨.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 27 & 28 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ προβάλλεται το TV spot του Δειπνοσοφιστήριον Catering, που μπορείτε να δείτε και στο κανάλι μας στο YouTube πατώντας εδώ!

Παρουσίαση του Δειπνοσοφιστήριον Catering στον Τύπο της Κηφισιάς, με αναφορά στα cafe-restaurants του Μουσείου Μπενάκη και του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, καθώς και στο ζαχαροπλαστείο Criollo!

Στα πλαίσια του Athens Science Festival και με κεντρικό θέμα «Διασκέδασε το μυαλό σου», ο OTE TV και το National Geographic Channel παρουσίασαν μία σειρά δράσεων που ανέδειξαν τη διασκεδαστική πλευρά της επιστήμης!
Το Δειπνοσοφιστήριον Catering είχε τη χαρά και την τιμή να επιμεληθεί το cocktail την Πέμπτη 19/3 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι!

Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν χτες στο Museum Cafe-Restaurant και απόλαυσαν το υπέροχο γαλλικό δείπνο που επιμελήθηκε ο chef μας Jean Louis Capsalas, τιμώντας τη γαλλική κουζίνα και την παγκόσμια πρωτοβουλία «Goût de / Good France»!

Σελίδα 7 από 12