ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Highlights από την παρουσία του Δειπνοσοφιστήριον στο Φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις - Άνοιξη 2015", που διοργανώθηκε από το Αθηνόραμα και το αθηνόραμαUmami στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 

 

Η επιμέλεια του menu στο awards dinner για την εταιρία AEGON SPAIN, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στις 30 Απριλίου 2015, έφερε την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον!

Από την 1η Μαΐου 2015, ζήστε την απόλυτη εμπειρία του Dinner in the Sky με τη γευστική υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον!

Δείπνο στον αέρα, με φόντο τη φωταγωγημένη Ακρόπολη και θέα το πιο γοητευτικό ηλιοβασίλεμα και την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα από τα φώτα της πόλης. 

Το premium project Dinner in the Sky, που έχει ταξιδέψει σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, σας περιμένει στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για να σας χαρίσει την απόλυτη εμπειρία γαστρονομίας. 

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε περισσότερα εδώ!

 

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering επιλήφθηκε του σερβιριστού menu στο corporate event που διοργανώθηκε από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στον Πολυχώρο 7ο, για τους VIP πελάτες της British Airways

 

 

Στις 26 Μαρτίου, η La Roche-Posay παρέθεσε Συνέντευξη Τύπου για τα νέα δεδομένα στην αντηλιακή προστασία, στην αίθουσα Κύκλος του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

To Δειπνοσοφιστήριον Catering επιμελήθηκε το welcome coffee & το cocktail στο Cafe Αμμωνίτες!

 

 

Μία ακόμη παραμυθένια δεξίωση γάμου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Γαία του  Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες πατώντας εδώ!

 

 

Το Δειπνοσοφιστήριον Catering συμμετέχει στο φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις" που διοργανώνει το Αθηνόραμα στις 8,9 και 10 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Ο chef μας Jean Louis Capsalas θα ετοιμάσει για τους επισκέπτες υπέροχες και άκρως απολαυστικές street food δημιουργίες, ενώ ο Διονύσης Αλέρτας θα μυήσει τους λάτρεις της σοκολάτας σε 5 διαφορετικές εκδοχές της μους σοκολάτας, στα πλαίσια μαθήματος ζαχαροπλαστικής!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της έκθεσης πατώντας εδώ.

Το launch event του Korres για τη νέα σειρά “Άνθη Αμυγδαλιάς” στις κρέμες ενυδάτωσης προσώπου συνοδεύτηκε από τις ανάλαφρες, εκλεπτυσμένες γεύσεις του Δειπνοσοφιστήριον Catering!

Η παρουσίαση των εδεσμάτων κινήθηκε στους τόνους του λευκού και του απαλού ροζ, συμπλέοντας αρμονικά με το ανοιξιάτικο concept.

 

Σελίδα 6 από 12