ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ένας γάμος όνειρο, ένας γάμος ξεχωριστός. Από το Α έως το Ω που διοργάνωσε & επιμελήθηκε το "Live Love" πραγματοποιήκε στις αρχές Ιουλίου στο κτήμα Λάας.

Άρωμα λεβάντας μύσισε στις 10-7-2015 στο Κτήμα Delago και το Δειπνοσοφιστήριον catering επιμελήθηκε το μοναδικό menu γάμου με την μαεστρία που το διακατέχει.

 

Μέσα σε κλίμα γιορτινό και συγκίνησης την Τρίτη 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση των μαθητών της τρίτης Λυκείου για το 2015 στην σχολή Μωραϊτη.

Ο δημοφιλής Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, ως guest chef στο Dinner in the Sky και με τη συνεργασία του Δειπνοσοφιστήριον, ετοίμασε ένα μοναδικό δείπνο 5 πιάτων που ...απογείωσε τους καλεσμένους:

Βάπτιση στο Κτήμα λᾶας

Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2015

Το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουνίου 2015, το Κτήμα λᾶας φιλοξένησε μία υπέροχη δεξίωση βάπτισης, με το Δειπνοσοφιστήριον Catering στην επιμέλεια του ξεχωριστού buffet.

Το Κτήμα CASA e CAMPO φιλοξένησε το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 μία πραγματικά ξεχωριστή δεξίωση βάπτισης με concept "LIFE IS A JOURNEY", που ετοίμασαν οι wedding planners Only for You!

Με διάχυτη την αύρα των πολυπολιτισμικών επιρροών σε κάθε γωνιά του Κτήματος, οι 250 καλεσμένοι απόλαυσαν ένα υπέροχο νοερό "ταξίδι" σε αγαπημένους πολιτισμούς, ενώ το Δειπνοσοφιστήριον Catering, που διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με το CASA e CAMPO, επιμελήθηκε το εξαιρετικό menu.

Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, βρεθήκαμε στον 1ο Αγώνα Δρόμου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ στη Λίμνη Μαραθώνα, ενισχύοντας τη δράση κοινωνικής ωφέλειας του ΣΚΑΙ.

Στα πλαίσια της συμμετοχής τους, τις προηγούμενες ημέρες του αγώνα οι δρομείς πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα διανεμηθούν σε συμπολίτες μας  που τα έχουν ανάγκη.

Σελίδα 5 από 12