ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ & ΨΑΡΙΑ

 

  • Πουγκί καπνιστού σολομού με κρέμα τυριού & φρέσκα λαχανικά
  • Mousse πέστροφας με καπνιστό σολομό & μπρικ
  • Φρέσκος σολομός μαριναρισμένος σε κόλιανδρο & αρωματικά
  • Λαυράκι μαρινέ με ελαιόλαδο, λεμόνι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Medallion αστακού με mousse αυγοτάραχο σε μπουκέτο σαλατικών
  • Γαρίδες με pesto βασιλικού, σερβίρονται με ρύζι μπασμάτι σε φωλιά από κανταΐφι
  • Γαρίδες με σάλτσα μελιού & δεντρολίβανο
  • Γαρίδες με σάλτσα πορτοκάλι
  • Κριθαράκι με φρέσκια ντομάτα & καραβίδες ή γαρίδες
  • Ρολό από φιλέτο φρέσκου σολομού με πράσο & φινόκιο
  • Ρολό από φιλέτο φρέσκου σολομού γεμιστό με σπανάκι & σάλτσα πορτοκαλιού
  • Φιλέτο από λαβράκι σχάρας με θυμάρι & λεμόνι, σερβίρεται με πουρέ σπανάκι & batons από καρότο & κολοκύθι
  • Φιλέτο από λαβράκι με ντομάτα & αρωματικά, ψημένο στην λαδόκολλα
  • Φιλέτο γλώσσας γεμιστό με σπανάκι, με spaghetti κολοκυθιού, καρότου & ρέβας
  • Πεσκανδρίτσα φρικασέ με σταμναγκάθι
  • Φρέσκο ψάρι (σφυρίδα ή φαγκρί ή συναγρίδα) με πατάτες & λαχανικά ατμού, συνοδεύεται από σάλτσα λαδολέμονο & μαγιονέζα
  • Χταπόδι στιφάδο
  • Σουπιές με σπανάκι
  • Καλαμαράκια γεμιστά με λαχανικά & σάλτσα αγριομάραθου
  • Σαρδέλες ψημένες με μυρωδικά, τυλιγμένες σε αμπελόφυλλα