ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ

Οι επισιτιστικές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Κηφισιά, καταλαμβάνουν 1200 τετραγωνικά μέτρα και ενσωματώνουν την τελευταία τεχνολογία από άκρη σε άκρη της επιχείρησης. Ο εξοπλισμός είναι σύγχρονος και πληροί όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και εργαζομένων, βάσει των διεθνών προτύπων, και συγκεκριμένα του προτύπου EN ISO 22000:2005. Έτσι η ποιότητα των προσφερόμενων αγαθών διασφαλίζεται στο έπακρο.

Παράλληλα, η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση στη «χρυσή κατηγορία» βιολογικής κουζίνας (Bio Kοuzina Gold), σύμφωνα με το πρότυπο Bio Kouzina του BΙΟ Hellas, του αναγνωρισμένου φορέα πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων, προσφέροντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα κατάρτισης μενού που να αποτελείται εξ' ολοκλήρου από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες.

Με το βλέμμα στραμμένο στο περιβάλλον, φροντίζουμε συστηματικά να απαλύνουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα, εφαρμόζοντας μία πλειάδα δράσεων, που ξεκινάει από τη συλλογή μπαταριών, χαρτιού, γυαλιού και πλαστικού με σκοπό την ανακύκλωση, περνάει μέσα από την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων υλικών και καταλήγει στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου και νερού. Πιστεύουμε σε μια επιχειρηματικότητα που σέβεται τον πλανήτη και φροντίζει για την αειφορία του.