Gala

GALA MENU I

Amuse bouche

Σούπα βελουτέ από μανιτάρια cepes&  κύβους foiegras

Α’ πιάτο

*Τραχανότο με γαρίδες, σε coulis ντομάτας & φέτα

Β΄ πιάτο

*Μπουκέτο από ανάμεικτη σαλάτα με χουρμάδες, σταφίδες, ξερά βερίκοκα, καρύδια & τραγανό προσούτο, σερβίρεται με κατσικίσιο τυρί & vinaigrette από μέλι με balsamico

Κυρίως πιάτο

*Φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος με σάλτσα καραμέλα, σπαράγγια, πουρέ καρότο & τηγανίτα πατάτας 

(Vegetarian επιλογή: ‘Γιουβέτσι΄ με καραβίδες γκρατινέ)

Επιδόρπιο

*Parfait βανίλια με μπισκότα, καρύδα & φρέσκα blueberries, σερβίρεται με σάλτσα μέντας

(Vegetarian επιλογή: Παραδοσιακός χαλβάς με sorbet κανέλα & φρέσκα φρούτα )

*Καφές

*Mignardises– πραλίνες

 

GALA MENU II

Amuse Bouche

*Terinefoisgras με chutney κυδώνι, συνοδεύεται από ζεστά minibrioche

(Vegetarian επιλογή: Κυδώνια με brick & αφρό λεμονιού)

Α’ πιάτο

*Καραβίδες ατμού με πράσινα σπαράγγια, vinaigrette τρούφας & julienne mango σε μπουκέτο σαλατικών

Β’ πιάτο

*Ριζότο με μανιτάρια, Κατίκι Δομοκού, σύκο & αποστάγμα μπαλσάμικο

*Sorbet πράσινου μήλου & vodka

Κυρίως πιάτο

*Tagliata από πικάνια μοσχαρίσια με πουρέ πατάτας αρωματισμένη με βότανα & σάλτσα Syrah με θυμάρι

ή

*Φιλέτο από σφυρίδα με σταμναγκάθι & αυγολέμονο αρωματισμένο με αστερογλυκάνισο

 (Vegetarian επιλογή: ‘Γιουβέτσι΄ με αστακό γκρατινέ )

Predessert

*Αχλάδια καραμελιζέ με μανούρι, σέλινο & φύλλα Μετσοβόνε

Επιδόρπια σε μπουφέ

Θα στήνονται παρουσία των καλεσμένων σας και θα σερβίρονται σε μικρά πορσελάνινα pots

*Choux με crèmelegere συνοδεύεται από σάλτσα σοκολάτας γάλακτος, bitter & λευκής

*Pavlova με κόκκινα φρούτα

*Crèmebrule

*MontBlanc

*Παραδοσιακός χαλβάς με sorbet κανέλα & φρέσκα φρούτα  

*Καφές

*Macaroons με γεύση μελομακάρονου & κουραμπιέ