Καλοκαίρι

 MENU I

 Α’ πιάτο

*Τάρτα με κολοκυθάκι, ανθότυρο & φρέσκα μυρωδικά, συνοδεύεται από ‘τούρτα cheesecake’ με τριμμένους ντάκους, ανάλαφρη mousse τυριών & τρίχρωμα τοματίνια

Κυρίως πιάτο

*Χοιρινό φιλέτο μαριναρισμένο σε σάλτσα  πορτοκάλι & pesto θυμαριού,

Συνοδεύεται από millefeuilles ψητών λαχανικών (μελιτζάνα, κολοκύθι, κόκκινη & κίτρινη πιπεριά) με μοτσαρέλα  gratin& σουβλάκι από μικρές στρογγυλές πατατούλες

Επιδόρπια

*Γαμήλια τούρτα σε γεύση & σχέδιο της αρεσκείας σας. Θα προσφέρεται με γαλλικό αφρώδη οίνος.

*Καφές γαλλικός & espresso

*Mignardises

MENU II

Α’ πιάτο

*Γαρίδες μαρινέ με λαδολέμονο σε κρέμα φάβας, μπουκέτο ρόκας, μαύρες ελιές, ανθούς κάππαρης  & ρόδια

Κυρίως πιάτο

*Μοσχαράκι γάλακτος με σάλτσα από κρασί Νεμέα & αρμπαρόριζα

*Συνοδεύεται από cake πατάτας & jardinière λαχανικών ατμού

Επιδόρπιο

*Γαμήλια τούρτα σε γεύση & σχέδιο της αρεσκείας σας. Θα προσφέρεται με γαλλικό αφρώδη οίνο.

*Καφές γαλλικός & espresso

*Mignardises

MENU III

Α’ πιάτο

*Πράσινα σαλατικά με φρέσκα φρούτα εποχής, chips από κατσικίσιο τυρί & vinaigrette εσπεριδοειδών

Β’ πιάτο

*Κριθαρώτο με  γαρίδες & φρέσκια ντομάτα

*Sorbet lime

Κυρίως πιάτο

*Φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος roti με κρέμα ginger & grapefruit

Συνοδεύεται από μπουκέτο λαχανικών & σουβλάκι από μικρές πατάτες βουτύρου

Επιδόρπιο

*Γαμήλια τούρτα σε γεύση & σχέδιο της αρεσκείας σας. Θα προσφέρεται με γαλλικό αφρώδη οίνο

*Καφές

*Mignardises

MENU IV

Α’ πιάτο

*Σφαίρα καπνιστού σολομού με mousse αυγοτάραχο με κρέμα από αρωματικά βότανα.

Σερβίρεται με μπουκέτο από φύτρες

Β’ πιάτο

*Ολόκληρο λαβράκι σχάρας πάνω σε χόρτα εποχής  από σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης

*Sorbet πράσινου μήλου & Calvados

Κυρίως πιάτο

*Φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος με σάλτσα από λευκό σταφύλι & αμύγδαλο

Συνοδεύεται από μπρόκολο βουτύρου, πουρέ καρότο & μικρές ολόκληρες πατατούλες roti

Επιδόρπια

*Γαμήλια τούρτα σε γεύση & σχέδιο της αρεσκείας σας. Θα προσφέρεται με γαλλικό αφρώδη οίνο

Buffet με επιδόρπια σε διακοσμημένο stand

*Φρέσκα φρούτα εποχής

*Plateau με ποικιλία τυριών, συνοδεύονται από crackers& melbatoast

*Τάρτα αλμυρής καραμέλας με σοκολάτα γάλακτος Valhrona

*Mousse λεμόνι με cremeux σοκολάτας & coulis φράουλας (σε σφηνάκια)

*Mousse λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με βανίλια & cremeux framboise (σε σφηνάκια)

*Choux με crèmelegere, συνοδεύεται από 3 είδη σοκολάτας (γάλακτος, Bitter & λευκής)

*Καροτσάκι με παγωτό σε 4 γεύσεις, σερβίρεται σε χωνάκια από μπισκότο & συνοδεύεται από διάφορα toppings

*Καφές

*Μαστίχα

*Limoncello

*Mignardises

MENU V

Α’ πιάτο

*Τερίνα αυγοτάραχο & αγγούρι με κρέμα βασιλικού, φραγκόσυκο σακριστάν & καπνιστό μπακαλιάρο

Β΄ πιάτο

*Σφυρίδα σχάρας με σάλτσα πορτοκάλι & αλμυρίκια σωτέ

*Σφηνάκι με παγωμένο ρακόμελο με αρμπαρόριζα

Κυρίως πιάτο

*Tagliata από pecanha μοσχαρίσια

*Συνοδεύεται από  πουρέ πατάτας αρωματισμένο με τρούφα, μικρά μανιτάρια σωτέ & σάλτσα choron με δυόσμο

Επιδόρπια

*Γαμήλια τούρτα σε γεύση & σχέδιο της αρεσκείας σας. Θα προσφέρεται με γαλλικό αφρώδη οίνο

Buffet με επιδόρπια σε διακοσμημένο stand

*Pavlova με κόκκινα φρούτα

*Crème patisserie με ολόκληρα καβουρδισμένα αμύγδαλα & σάλτσα καραμέλας

*Supreme διπλής σοκολάτας με πούδρα κακάο (τούρτα & σε σφηνάκια)

*Ποικιλία από μικρά Ελληνικά γλυκά

*Fruit market με φρέσκα φρούτα εποχής

*Plateau με ποικιλία Ελληνικών & Διεθνή τυριών, συνοδεύονται από κράκερς, αποξηραμένα φρούτα, chutneyσύκου & μαρμελάδα βατόμουρο σε βαζάκια

*Λουκουμάδες της ώρας με μέλι, κανέλα, καρύδια & σάλτσα σοκολάτας

*Sorbet (φράουλα, passionfruit, mango & bitterσοκολάτας) περαστά σε μικρά πορσελάνινα pots

*Καφές

*Μαστίχα

*Limoncello

*Mignardises