Χειμώνας

MENU I

Amusebouche

Κολοκυθόσουπα αρωματισμένη με πορτοκάλι & ginger, σερβίρεται με κατίκι Δομοκού 

Α΄ πιάτο

Μπουκέτο από ανάμεικτη σαλάτα με chips prosciutto, ανθότυρο, ψητό σύκο & vinaigrette βατόμουρο

Κυρίως πιάτο

*Χοιρινό φιλέτο με ψητά μήλα & σάλτσα από brandy Calvados

Συνοδεύεται από μπουκέτο λαχανικών εποχής

Επιδόρπια

*Γαμήλια τούρτα σε γεύση & σχέδιο της αρεσκείας σας. Θα προσφέρεται με γαλλικό αφρώδη οίνο

*Καφές

*Mignardises

MENU II

Α’ πιάτο

Σούπα κακαβιά με αφρό από κρόκο Κοζάνης & croutons

Β’ πιάτο

*Γαρίδες σερβιρισμένες σε φωλιά κανταΐφι με άγριο ρύζι & pestosauce

Κυρίως πιάτο

*Φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος με σάλτσα καραμέλα, σπαράγγια, πουρέ καρότο & τηγανίτα πατάτας

Επιδόρπιο

*Γαμήλια τούρτα σε γεύση & σχέδιο της αρεσκείας σας. Θα προσφέρεται με γαλλικό αφρώδη οίνο

*Καφές

*Mignardises