Κτήμα γάμου The Residence

Στην περιοχή του δάσους της Πάρνηθας, απέναντι από τα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοΐου και πολύ κοντά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, εκτείνονται, σε μία καταπράσινη έκταση 20 στρεμμάτων, οι κήποι του κτήματος The Residence. Η αδιάλειπτη φροντίδα των κήπων του κτήματος, για περισσότερα από 35 χρόνια, έχει συντελέσει στην ανάδειξη 100 και πλέον ενδημικών ειδών λουλουδιών, φυτών και δέντρων, τα οποία αγκαλιάζουν μία αρχοντική country style έπαυλη, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Το εκλεπτυσμένο γούστο και τα ιδιαίτερα συλλεκτικά αντικείμενα του κτήματος έχουν συμβάλει στη δημιουργία ενός πολυτελούς και ταυτόχρονα εξαιρετικά άνετου και ζεστού χώρου, ο οποίος, σε κάθε επίπεδο και κάθε γωνιά του, ασκεί μια ακαταμάχητη γοητεία σε όποιον τον επισκέπτεται. 

Ο ξεχωριστός χαρακτήρας του κτήματος The Residence το καθιστά ένα ιδανικό σκηνικό, τόσο για τη φιλοξενία κοινωνικών εκδηλώσεων, όσο και για τη διοργάνωση επαγγελματικών εκδηλώσεων, ενώ η υπέροχη ατμόσφαιρά του, σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τη διακριτική, προσωπική φροντίδα της ομάδας του χώρου, συντελεί στη μετουσίωση ενός οποιουδήποτε event σε μία πραγματικά μαγευτική εμπειρία που αξίζει να ζήσετε! 

Στο κτήμα The Residence κάθε εκδήλωση βασίζεται σε ένα tailor made concept, όπως είναι οι γάμοι σε country style και τα picnic theme concepts, και υλοποιείται με τη συνδρομή κορυφαίων επαγγελματιών του food concept και του styling, οι οποίοι, ξεκινώντας πάντα με πρωτότυπες και δημιουργικές προτάσεις, φροντίζουν τα επιμέρους στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της εκδήλωσης, έτσι ώστε να είναι άψογα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και να απογειώσουν το concept! 

To Δειπνοσοφιστήριον Catering συνεργάζεται και με το κτήμα The Residence.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του δικού σας event στους χώρους του κτήματος επισκεφθείτε το www.theresidence.gr.